Предавања о превенцији рака грлића материце
4. фебруара 2016.
Нови апарат за операцију катаракте
8. фебруара 2016.
Прикажи све

Регистрација и обнова газдинстава креће од 1.марта


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

registracija%20polj_gazd_

За разлику од претходних година,када се регистрација и обнова пољопривредних газдинстава вршила од 1. фебруара,ове године кренуће од 1. марта. Регистрација нових пољопривредних газдинстава вршиће се током целе године,док ће се обнова вршити у периоду од 1. марта до 30. априла.

Саветодавац у Пољопривредно стручној служби Прокупља Душка Петровић изјавила је да се овогодишња регистрација и обнова врши по знатно другачијим прописима у односу на претходне године.

– Регистрација и обнова пољопривредног газдинства је први корак у коришћењу државних мера и подстицаја у пољопривреди. Пољопривредници који врше обнову или први пут желе да региструју своја пољопривредна газдинства,информације о новим законским прописима везаним за доделу субвенција намењених пољопривредницима могу добити у ПСС,изјавила је Душка Петровић и додала да су саветодавци спремни,као и претходних година,да пољопривредницима пруже све видове помоћи приликом попуне образаца.

 

Она је истакла да је Министарство пољопривреде и заштите животне средине  објавило нове обрасце за регистрацију пољопривредних газдинстава.  

Величина слова: