Пројекат дао добре резултате
7. новембра 2017.
Уређена још једна улица у Прокупљу
9. новембра 2017.
Прикажи све

„Сањалице“ на пријему код председника


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sanjalice%20hn11

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић приредио је пријем за чланове  хора „Сањалице“,поводом оствареног успеха на Међународном фестивалу хорова у Херцег Новом.

sanjalicehn1

„Добар глас се далеко чује,али је још веће задовољство када га проносе наши најмлађи суграђани. Општина Прокупље се поноси тиме што има добру,вредну и талентовану децу,а најбоља потврда су оваква признања која нам редовно доносите где год наступате,рекао је председник  Симоновић,поздрављајући чланове  Дечјег хора Дома културе „Сањалице.

sanjalice%20hn2 sanjalice%20hn3

Честитајући им на другом освојеном месту на Међународном фестивалу хорова који је одржан 7. октобра у Херцег Новом,председник Симоновић је нагласио,да   ће Општина Прокупље увек подржавати све њихове активности и издвајати средства да би њима и свој другој  деци обезбедили  што боље услове за рад и усавршавање.

sanjalicehn%204 sanjalice%20hn5

-За постигнути петогодишњи успех и бројна признања и награде које сте освајали у нашој земљи али и шире,заслужни сте прво ви сами који сте вредно радили,  уз  велику подршку ваше професорке Сање Стојковић која вас је свих ових година  бодрила да будете још бољи,истакао је председник Симоновић.

Чланове хора „Сањалице“ поздравила је и већница за културу Милица Ерић,која је истакла да Општина Прокупље остварује веома добру сарадњу са Министарством културе и  поручила им да још више и боље радe,јер ће им само тако бити отворена врата за наступе и ван наше земље.

 

Председник Општина Александар Симоновић  је поводом  запаженог наступа и успеха члановима хора уручио пригодне поклоне,а они су њему и већници  за културу даривали диск са првог самосталног концерта.

sanjalice%20hn6

Величина слова: