Прославили Светог Василија Острошког
12. маја 2015.
Пораз рукометашица, победе рукометаша и фудбалера
14. маја 2015.
Прикажи све

Сјајни резултати шахиста


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sah%20turnir(1)

На традиционалном шаховском турниру у Нишу такмичари ШК “Топличани“ остварили су одличне резултате и постигли су сјајан успех. На турниру је учествовало седам такмичара из Прокупља од укупно 44 учесника у групи до четвртог разреда. Победник целокупног турнира са освојених 7.5 поена из девет партија је Вељко Пауновић из Прокупља,док је Бранко Јовановски,члан ШК „Топличани“ са 7.0 поена освојио сребрну медаљу. Треба напоменути и резултате Лазара Ђедовића који је освојио сребрну медаљу за 3. разред,Уне Томић која је била најбоља код девојчица,Ђорђија Копривице,Дејана Ђедовића који је био најмлађи такмичар и Петре Јовановски којој је ово био први турнир.

– Прошле године на истом турниру,који је био један од првих на којем смо учествовали нисмо се прославили. Годину дана касније напредак је очигледан,што се види по резултатима које смо постигли,рекла је Ана Бандераћ,тренер ШК “Топличани“.

Величина слова: