Санација рупа на градским улицама
26. августа 2014.
Стихови за Драинца
28. августа 2014.
Прикажи све

Школа фудбала у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

             

           offs%201               offs%202

         На стадиону крај Топлице почела је са радом Отворена забавна школа фудбала,ове године под називом Прокупље – Брус 2014. Ово је десети пут да се у нашем граду организује оваква манифестација која је под покровитељством УЕФЕ,у чију је организацију укључен Фудбалски савез Србије и која се организује уз финансијску подршку Општине Прокупље. Школа има за циљ да зближи сву децу,без убзира на њихове физичке могућности или социјалне,верске и националне различитости. Овогодишњу школу фудбала у име локалне самоуправе отворио је заменик председника Општине Илија Ђедовић,који је том приликом поручио да ће Општини Прокупље деца,школарци и млади и њихов нормалан развој и здрав живот увек бити приоритет.

              – Забавна школа фудбала одржава се у 20 земаља широм света,а до сада је похађало више од милион малишана. У школи кроз смех и забаву они треба да науче основна правила здравог начина живота. Велики број деце после ове школе наставља да игра фудбал,кошарку и одбојку и биће нам драго да се у школу укључи што више деце из наше општине,рекао је Илија Ђедовић,заменик председника Општине Прокупље.

          offs%203                 offs%204

 

  

Величина слова: