Radni stolovi za najugroženije učenike
7. avgusta 2015.
Krenula izgradnja uzgajališta za divlje svinje
11. avgusta 2015.
Prikaži sve

Sredstva za novu centralnu sterilizaciju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

bolnica%20dr_Aleksa%20Savic

Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju odobrena su sredstva za instaliranje nove centralne sterilizacije u Operacionom bloku.

Prema rečima direktorke Opšte bolnice dr Snježane Arsić,realizacija ovog projekta se očekuje u septembru nakon završetka tendera i izbora najpovoljnijeg ponuđača.

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije je ove godine izašlo u susret prokupačkoj bolnici i izdvojilo sredstva za instaliranje nove sterilizacije. Oko 24 miliona dinara je potrebno za nabavku dva parna sterilizatora sa propratnom opremom i ugradnjom. Takođe je neophodno izvršiti rekonstrukciju dela operativne sale gde će biti instalirani aparati.

– Opšta bolnica je do sada koristila dotrajalu sterilizaciju,koja se često kvari,zbog čega su i odlagane operacije. U septembru će početi instalacija nove sterilizacije,koja će biti na usluzi svim operativnim granama u našoj bolnici,istakla je direktorka Arsić. 

Veličina slova: