Рукометаши спремни за предстојећу сезону
4. септембра 2014.
Турнеја филмова са прокупачког фестивала
8. септембра 2014.
Прикажи све

Средства за опремање обданишта


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ребалансом буџета на последњој седници СО Прокупље локална самоуправа је издвојила осам милиона динара за опремање обданишта у насељу Сокићев булевар.

paunovic

 

– У току је тендер на коме ће се изабрати најповољнији понуђач,који ће одмах почети да ради. Уколико све прође како треба и нема никаквих жалби,надамо се да ће се малишани са својим васпитачима у овај нови објекат уселити до краја текуће године или најкасније почетком следеће,рекао је председник Општине Прокупље Мирољуб Пауновић.

Да подсетимо,изградња новог обданишта започета је крајем 2011. године,а планирано је да се заврши за 240 радних дана. Ипак,иако је објекат завршен 80 одсто,радови су после тога прекинути,а рок за завршетак истог се пролонгирао. Током прошле 2013. године грађевински радови су завршени,а последњим ребалансом буџета средства су ипак обезбеђена. Нови објекат,који има 915 квадрата,моћи ће да прими 120 малишана,а тиме би,према мишљењу надлежних биле задовољене потребе за смештај деце из Сокићевог булевара и смањене гужве у постојећа два објекта предшколске установе „Невен“.

Величина слова: