Фудбалерима само бод, остали успешни
27. октобра 2014.
За брже апотекарске услуге
29. октобра 2014.
Прикажи све

Темељ спортског и братског дружења


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

     bih%201                   bih4

Пионирска и кадетска репрезентација Фудбалског савеза Републике Српске (ФСРС) одиграће са вршњацима из репрезентације Фудбалског савеза Топличког округа (ФСТО) пријатељске утакмице у склопу продубљивања сарадње ова два савеза. Тим поводом делегацију из Републике Српске примили су заменик председника Општине Прокупље Илија Ђедовић и члан општинског већа Дејан Лазић. Гости и домаћини током дружења разменили су пригодне поклоне.

– Посебно ми је драго да су нам у госте дошле младе селекције,спортисти који су на путу да направе успешне каријере и који ће кроз овакав вид дружења моћи на најбољи начин да дају и приме позитивну енергију и емоције које одувек вежу нас и наш братски народ у Републици Српској. Спорт а посебно фудбал одувек је био више од игре а путем промоције фер – плеја и спортског надметања успоставља се на најбољи начин успешна сарадња и пласирају се добре стране спорта,рекао је Илија Ђедовић заменик председника Општине Прокупље.

Утакмице ових двеју репрезентација биће одигране данас у Блацу на стадиону Јастрепца и то кадети са почетком од 12 часова и пионири чија је утакмица на програму од 14 часова.

– Позив који смо добили да посетимо Топлицу прихватили смо са одушевљењем. Ово је сјајна прилика да учврстимо наше везе не само у спорту већ и у многим другим областима. Очекујемо да на пролеће селекције ФСТО посете Републику Српску и буду наши гости на турниру који планирамо да организујемо,истакао је Славољуб Стојановић координатор за омладински фудбал ФСРС.

Темељи сарадње фудбала у Републици Српској и Топлици одавно су постављени кроз хуманитарне утакмице и сусрете ветерана а сада овом посетом и утакмицама најмлађих селекција та сарадња достиже још већи ниво.

– Контакти се нису прекидали и по мом постављењу за директора младих репрезентација Топличког округа родила се идеја да још више учврстимо односе са ФСРС. Ове две утакмице данас биће круна нашег рада у јесењој полусезони. Да подсетим да смо до сада у јесењем делу одиграли са ОФК Београдом у дуплом програму затим су пионири гостовали на турниру у Румунији где су освојили друго место. На пролеће нас очекује гостовање у Бугарској,узвратна посета Републици Српској,утакмица у Београду са Вождовцем и Радом и многим другим клубовима,рекао је Александар Дикић директор младих репрезентација Фудбалског савеза Топличког округа.

      bih%202                    bih%203

Величина слова: