Победа за врх табеле
24. фебруара 2015.
Уписан најстарији пети разред
26. фебруара 2015.
Прикажи све

У Дому здравља још једна амбуланта


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Здравствене услуге за грађане Прокупља и Топлице биће ближе и доступније отварањем амбуланти у прокупачком Дому здравља,које су пре три године измештене приликом одвајања Дома здравља од Опште болнице.
 – Поред специјалистичких амбуланти ОРЛ,очне и неуролошке,ускоро ће у Дому здравља почети да ради и амбуланта за кожне болести,тако да ће пацијентима бити приближене и ове специјалистичке услуге,рекла је директорка Опште болнице др Сњежана Арсић. Она је такође напоменула да ће амбуланта за кожне болести и даље радити у оквиру Опште болнице.

Сарадња између Болнице и Дома здравља ће првенствено побољшати здравствене услуге и приближити их грађанима,с тим циљем и постоје специјалистичке амбуланте и у Болници и у Дому здравља. Осим тога,амбуланта у којој здравствене услуге остварују мештани  насеља Гарић ускоро ће бити пресељена у круг Болнице,у просторијама Кожног одељења.

DomZdravlja2 

Величина слова: