Неопходна безбедност свих учесника у саобраћају
2. децембра 2015.
Литерарни конкурс за основце
4. децембра 2015.
Прикажи све

У току пробни рад


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

У насељу Гарић радници ЈКП HAMMEUM завршили су радове на изградњи нове пумпне станице. Средства за ову инвестицију у износу од 15 милиона динара обезбеђена су из буџета општине.

– Захваљујући резумевању руководства локалне самоуправе,становници прокупачког насеља Гарић добили су нову пумпну станицу која ће им омогућити редовно и квалитетно снабдевање пијаћом водом. За сада је ова станица у пробном раду и близу 320 домаћинстава овог насеља тренутно има техничку воду која није за пиће. Грађани воду за пиће могу да обезбеде из цистерни,рекао је директор ЈКП HAMMEUM и додао да би пробни рад требало да траје нешто више од месец дана.

Становници овог насеља до сада су стално имали и користили техничку воду. Током пробног рада грађани неће плаћати утрошену воду. Према речима Симоновића,након пробног рада домаћинства Гарића више неће имати проблема са снабдевањем водом,као и њеним квалитетом.

– Током пробног рада свакодневно ћемо пратити стање на пумпној станици и резервоарима тако да спремно дочекамо коначно пуштање здраве пијаће воде домаћинствима,изјавио је он и додао да ће се снабдевање овог насеља вршити из акумулације Бресница.    

 

alesim

Величина слова: