Neophodna bezbednost svih učesnika u saobraćaju
2. decembra 2015.
Literarni konkurs za osnovce
4. decembra 2015.
Prikaži sve

U toku probni rad


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

U naselju Garić radnici JKP HAMMEUM završili su radove na izgradnji nove pumpne stanice. Sredstva za ovu investiciju u iznosu od 15 miliona dinara obezbeđena su iz budžeta opštine.

– Zahvaljujući rezumevanju rukovodstva lokalne samouprave,stanovnici prokupačkog naselja Garić dobili su novu pumpnu stanicu koja će im omogućiti redovno i kvalitetno snabdevanje pijaćom vodom. Za sada je ova stanica u probnom radu i blizu 320 domaćinstava ovog naselja trenutno ima tehničku vodu koja nije za piće. Građani vodu za piće mogu da obezbede iz cisterni,rekao je direktor JKP HAMMEUM i dodao da bi probni rad trebalo da traje nešto više od mesec dana.

Stanovnici ovog naselja do sada su stalno imali i koristili tehničku vodu. Tokom probnog rada građani neće plaćati utrošenu vodu. Prema rečima Simonovića,nakon probnog rada domaćinstva Garića više neće imati problema sa snabdevanjem vodom,kao i njenim kvalitetom.

– Tokom probnog rada svakodnevno ćemo pratiti stanje na pumpnoj stanici i rezervoarima tako da spremno dočekamo konačno puštanje zdrave pijaće vode domaćinstvima,izjavio je on i dodao da će se snabdevanje ovog naselja vršiti iz akumulacije Bresnica.    

 

alesim

Veličina slova: