„Лектирићи“ на фестивалу у Лесковцу
23. новембра 2016.
Одржана 5. седница СО Прокупље
25. новембра 2016.
Прикажи све

„Успавана Штрецилија“ у Житном Потоку


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 strecilija%20zp-V

Позоришну представу прокупачког Дома културе „Успавана Штрецилија“ данас су имали прилику да виде првенствено деца,али и сви заинтересовани у Житном Потоку.

-Циљ нам је да уколико деца не могу да дођу у биоскоп и одгледају представу да им то омогућимо тако што ћемо ми отићи код њих. Знамо да деца у граду могу чешће да буду наши гости,те смо из тог разлога желели да пажњу посветимо и оној која то не могу,а желе,рекао је маркетинг радник Дома културе Владан Милутиновић.

Намера ове установе културе јесте да и убудуће програме које спрема у току целе године прикаже публици у што већем броју и ван града. После Мале Плане и Житног Потока „Успавана Штрецилија“ ће гостовати и у другим селима наше општине,из којих деца не могу често да дођу у град и погледају програм који им нуди Дом културе.

И ово гостовање у Житном Потоку,је према речима Милутиновића остврено захваљујући подршци Општини Прокупље.

 Још једна лепа вест стиже нам из ове установе културе,а то је да се увелико припрема нова позоришна представа за најмлађе,чије премијерно извођење се очекује за новогодишње празнике. 

Величина слова: