Отклања се квар на водоводној мрежи
4. маја 2017.
Драинчеви сусрети у Прокупљу
8. маја 2017.
Прикажи све

Успешна презентација на Сајму социјалне заштите


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 На Сајму услуга социјалне заштите које је у организацији Министарства за рад,запошљавање,борачка и социјална питања одржано у Нишу,учествовали су и представници Удружења мишићних и неуромишићних болести Топличког округа и стручни сарадници Дневног боравка за децу и омладину са сметњама у развоју „Сунце“ из Прокупља.

socijalna%20zastita)

На овој јединственој манифестацији представили су се Центри за социјални рад,Герентолошки центри и многобројне установе социјалне заштите из Ниша,Зајечара,Сврљига,Трстеника,Врања,Лесковца и других градова и општина југазападне и југоисточне Србије.

– На Сајму смо представнике Министарства за рад,запошљавање,борачка и социјална питања,као и многобројне посетиоце прокупачког штанда упознали са радом удружења и установом за дневни боравак „Сунце“,изјавио је технички секретар Удружења мишићних и неуромишићних болести Топличког округа Драган Петровић и додао да су они на овом Сајму разменили искуства о раду са представницима многих социјалних установа из више општина са југа Србије.

socijalna%20zastita1n

Према његовим речима велико интересовање владало је за презентацију ручних радова које су,заједно са стручним сарадницима,направили корисници Дневног боравка „Сунце“.

Технички секретар удружења истиче да они током викенда за кориснике и запослене у установама социјалне заштите Прокупља,Лесковца и Димитровграда организују излет до манастира Ајдановац и Конџеља.

Планирано је да се наредни сусрети установа социјалне заштите одрже 10. маја у Житорађи.

Величина слова: