Обнова газдинстава до краја априла
20. априла 2016.
Обележен Дан волонтера
22. априла 2016.
Прикажи све

Вече за уживање


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 narodn%20stvaralastvo1 narodno%20stvarala%5Btvo2

Вече народног стваралаштва и синоћ је као и свих претходних година,изазвало велику пажњу и интересовање прокупачке публике,која је увек расположена да чује традиционалну српску народну музику,али и види оне који је изводе.

-Поред свих облика стваралаштва,негујемо и народно стваралаштво кроз наше песме и игре. Учесници ове вечери су били изузетни,што и није било изненађење за нас,јер су  дуго и вредно радили на припреми онога што су приказали,истакла је директорка прокупачког Дома културе Тијана Петровић.

narodno%20stvaralstvo3 narodno%20stvaralastvo4

Према речима наших суграђана,уживање је и овај пут било посебно и потпуно,јер су на сцени прокупачког биоскопа,имали прилику да виде различите извођаче и њихове креативне и врло успешне тачке.

Најпре су бројне аплаузе побрали  прошлогодишњи победници Федес-а,затим певачка група Сање Стојковић,вође Дечијег хора Дома културе,који је недавно у Ваљеву освојио републичку награду,а онда су својом игром и песмом ово дешавање увеличали ученици Ниже музичке школе „Корнелије Станковић“.

narodno%20stvaralastvo5

Као и претходних година и ове је Федес својим целокупним програмом мамио осмехе и добијао похвале и аплаузе где год је наступао.

Не сумњамо да ће и вечерас на Финалној вечери Дечије песме бити тако,а сутрадан од 19 часова у биоскопу „Топлица“ биће одржано Завршно вече Фестивала дечијег стваралаштва,када ће бити додељене награде најбољима у свим сегментима овогодишњег такмичења.

Првонаграђени ће ове вечери имати још једну посебну прилику да пред публиком  покажу оно због чега су проглашени за најбоље.

Величина слова: