Уређена и Ужичка улица
15. новембра 2017.
Мраморска улица добила нови изглед
17. новембра 2017.
Прикажи све

Велика улагања у путну мрежу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

milka%20protic%204

За поправку некатегорисаних путева у градском и приградском подручју током новембра планирано је  око 10 милиона динара буџетских средстава, изјавио је члан Општинског већа Општине Прокупље Милан Аранђеловић. Он је истакао да ће се и наредног месеца за наставак радова издвојити још седам милиона динара.

Протеклих дана поправка путева извршена је у Улици Гуте Добричанина, Милке Протића, Бранка Ћопића, Анђелије Лазаревића, Косте Стаменковића и Ужичкој.

dobricanina%201

Према речима Аранђеловића ове године из општинског буџета за поправку и реконструкцију путне инфраструктуре укупно ће се издвојити 30 милиона динара.

-Током ове године за асфалтирање путева и крпљење ударних рупа већ је утрошено 35 до 40 милиона динара, казао је Аранђеловић и додао да ће за наставак радова на асфалтирању улица до краја календарске године бити издвојено још 20 до 25 милиона динара.

andjelija222

– Без обзира на велика дуговања из претходног периода за путну инфраструктуру у 2017. години биће укупно издвојено од 85 до 95 милиона динара, прецизирао је Аранђеловић и нагласио да очекује да се тако добра динамика радова на путној мрежи настави и у наредној години.

Општина Прокупље издвојила је и додатних 1,7 милиона динара за радове на поправци оштећеног моста и прилазним путевима у Горњој Бејашници.

– Многобројним захтевима грађана за поправку и санацију путева нисмо били у могућности да изађено у сусрет али  је добро да се из године у годину стање у овој области поправља, само треба времена и средстава да се удовољи свим захтевима, изјавио је Аранђеловић. 

most%20bejasnica%201

 

 

Величина слова: