Промовисан Зборник радова
20. фебруара 2017.
Изложба о Србима страдалим у Топличком устанку
22. фебруара 2017.
Прикажи све

Здравље на кућном прагу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 dom%20zdravlja

У циљу унапређења здравља,квалитета живота и приближавања система здравствене заштите свим корисницима Дома здравља Прокупља од 22.фебруара до 22.марта покреће велику акцију на терену под слоганом Здравље на кућном прагу.

 -Током трајања акције вршиће се дијагностички прегледи,као што су ЕКГ,лабораторијске анализе (гликемија,триглицериди и холестерол),интернистички,клинички и гинеколошки преглед са ПАПА тестом,изјавила је Марија Стошић,портпарол Дома здравља и додала да су прегледи бесплатни и да то могу да ураде и они који немају оверену здравствену књижицу.

Према њеним речима први прегледи обавиће се 22.фебаруара у Житном Потоку,28. фебруара у Великој Плани,  у Белољину 2.марта,у Солунској улици у просторијама некадашњег вртића 9.марта,Крушевици 10.марта,Џигољу 14,а у Малој Плани 16.марта.

– Осим побољшања квалитета здравствених  услуга циљ ових прегледа је и већа доступност здравствених услуга корисницима здравствене заштите,истакла је она и нагласила  да је досадашња пракса показала да се кроз овакве акцијe превентивних прегледа најбоље води рачуна о здрављу пацијената.

 

Величина слова: