Компјутер Даници на поклон
13. септембра 2018.
Почела берба грожђа
14. септембра 2018.
Прикажи све

Литерарни конкурс за ученике

Поводом обележавања Европског дана језика, 26. септембра, Културно образовни центар Топлица расписао је литерарни конкурс за ученике основних и средњих школа на територији општине Прокупље.

„Говоримо ли европским језиком“ тема је на коју ће ученици одговорити својим талентом, знањем, маштом и освојити једну од награда које је за ауторе најбољих радова припремио КОЦ “Топлица“.

-На Дан европског језика, 26.септембра заинтересована публика имаће прилику да чује све приспеле радове, а жири ће одабрати три најбоља и наградити ауторе књигама написаним на неком од европских језика, казала је директорка КОЦ-а Љиљана Красић.

Ученици своје радове могу доставити до 25.септембра, а пропозиције конкурса су да се аутори потпишу пуним именом и презименом, као и да наведу назив школе, разред који похађају и контакт телефон. Радове слати на адресу, Културно образовни центар „Топлица“, Кнез Михајлова бр.55 , 18400 Прокупље, или путем електронске поште на адресу koctoplicapk@gmail.com. Такође се могу предати лично у просторијама КОЦ-a. За додатне информације обратити се на тел. 027/312-113.

Сваке године 26. септембра обележава се Европски дан језика, успостављен од стране Савета Европе 6.децембра 2001.године. Циљ манифестације је промовисање језичке разноврсности и интелектуалног дијалога међу народима, али и да се нагласи значај учења језика у свим узрастима.

 

Величина слова: