Промоције историјских књига поводом обележавања Топличког устанка
24. фебруара 2020.
Туристичка организација на Сајму туризма у Београду, штанд посетили начелник Топличког округа и градоначелник Прокупља
24. фебруара 2020.
Прикажи све

Проширен паркинг простор у граду

У циљу повећања капацитета паркинг простора, још једна улица у центру града добила је око тридесет уређених места за паркирање. Реч је о Улици Војводе Мишића, која се налази у првој паркиралишној зони, у којој се од данас наплаћује паркирање.

-Како је ова Улица недавно уређена, стекли су се услови да она и званично постане део паркинг простора. То је урађено на основу Студије о стационарном пројекту Града Прокупља, чиме је сада укупан простор за паркирање проширен, и износи око 300 места, казао је из Паркинг сервиса Душан Милосављевић.

Уређењем паркинг простора, Јавно комунално предузеће “Хамеум“, у оквиру којег ради Паркинг сервис, настоји да грађанима пружи што квалитетнију услугу паркирања, али и да допринесе решавању мирујућег саобраћаја.

У Прокупљу, паркирање  у првој зони кошта 36 динара, док се у екстра зони наплаћује 60 динара по сату. Месечна карта за станаре износи 670 динара, за физичка лица 1.500 динара, запослени треба да издвоје 1.115 динара за паркинг, док је ова цена за правна лица 3.000 динара.

 

Величина слова: