Велики планови за развој туризма у Прокупљу
21. фебруара 2019.
Обука прокупачких воћара о начинима најсавременије производње
21. фебруара 2019.
Прикажи све

Рукометаши Топличанина спремно дочекују пролеће

Рукометаши Топличанина спремно дочекују наставак првенства у Супер Б лиги, са циљем да се клуб на крају домогне средине табеле. У други део првенства, Топличанин улази са два појачања… Реч је о голману Милошу Лазићу и левом беку Давору Станкулићу, а у плану је и довођење десног бека.

-Довели смо квалитетна појачања, а ту пре свега мислим на голмана Лазића, и задржали све играче који су наступали у јесењем делу. Припреме смо спровели у Прокупљу, у складу са могућностима, са неколико припремних утакмица и турниром који смо одиграли у Житорађи. Мислим да смо спремни и очекујем да временом бодемо све бољи, како у игри, тако и у резултатима, рекао је Братислав Дуњић, потпредседник РК Топличанин.

У прва два кола, Топличанин гостује у Крагујевцу и Неготину, али сви у клубу очекују да им лош распоред неће пореметити планове.

-Доказали смо да можемо да играмо против сваког противника, тако да у сваком мечу идемо на победу. У Крагујевцу ће бити тешко јер је Раднички кандидат за титулу и сјајна екипа, док у Неготину идемо на победу. Нама је циљ средина табеле, односно наставак континуитета играња у највишем рангу, а подсетићу вас да већ четири сезоне наступамо у Супер Б лиги. Поред прве екипе, велику пажњу посвећујемо млађим категоријама и окренути смо формирању школе рукомета, па нам је из тог разлога у плану да вратимо у Прокупље наше играче који наступају по разним клубовима, како би радили са децом, закључио је Братислав Дуњић, потпредседник РК Топличанин.

Величина слова: