Смањен број кривичних дела
31. маја 2018.
Основци плесали матурски плес
31. маја 2018.
Прикажи све

Санација степеништа и осветљење до Градског базена

Општина Прокупље добила је од Компаније ЛЕОНИ донацију вредну три милиона динара,   намењену за санацију степеништа и инсталацију осветљења од зграде Дома културе до Градског базена.

Вредност поменутих радова износи око 2 милиона динара, а преостала средства биће искоришћена за уређење дечјих игралишта.

Радови на санацији и реконструкцији степеништа су у току и према наводима извођача радова за десетак дана очекује се њихов завршетак, што значи да ће и сезона купања на Градском базену почети у много бољим и лепшим условима.

Оно што посебно треба истаћи то је квалитет радова на санацији степеништа, као и материјал који се уграђује. Плоче од природног камена и начин израде дају аутентичан изглед нетакнуте природе,  што се  уклапа у амбијент овог окружења које је омиљено место Прокупчана.

Компанија ЛЕОНИ и Општина Прокупље већ дуги низ година остварују одличну сарадњу, а резултат те сарадње су бројне донације које је ова компанија обезбедила и  помогла да локална самоуправа реализује многе пројекте и на тај начин побољша квалитет живота грађана.

Величина слова: