Проширен паркинг простор у граду
24. фебруара 2020.
Завршена санација великог квара на водоводној линији
25. фебруара 2020.
Прикажи све

Туристичка организација на Сајму туризма у Београду, штанд посетили начелник Топличког округа и градоначелник Прокупља

На 42. Међународном сајму туризма, који је од 20. до 23. фебруара одржан у Београду под слоганом “Пут под ноге”, присуствовало је 900 излагача из Србије и 40 земаља света. На овој највећој туристичкој манифестацији у овом делу Европе, представила се и Туристичка организација града Прокупља.

Вршилац дужности директора Туристичке организације, Симон Симоновић, изјавио је да је циљ Сајма био да се представе не само туристички, него и други потенцијали нашег града, али и да се привуку инвеститори.

-И поред кратког времена за припреме, сматрам да смо достојанствено представили град Прокупље. Захваљујући многобројним партнерима, посетиоцима штанда показали смо сву разноврсност  и потенцијале наше локалне самоуправе, рекао је он и додао да су током Сајма, остварени многобројни контакти са домаћим и страним партнерима, у циљу размене искустава о раду туристичких организација.

Да се туризму у локалној самоуправи поклања велика пажња, сведочи и податак да су штанд посетили и начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић и градоначелник Прокупља Александар Симоновић.

-Партнери на Сајму, били су Хотел “Хамеум”, Удружење “Волимо Јастребац”, Етно село Гребац, винарије „Топлички виногради“, „Доја“, „Аранђеловић“ и „Костић“, фабрика “Пионир” – погон у Прокупљу, “Милан Топлица”, ресторани “Олимпик”, “Стела”, “Александар” и “Варошки сокак”, Народни музеј Топлице, Народна библиотека “Раде Драинац” и други, рекао је Симон Симоновић, који се захвалио свима који су пружили подршку да се на овом скупу, град Прокупље представи у најбољем светлу.

 

Величина слова: