Bez struje zbog radova na mreži
14. decembra 2017.
Završetak platoa Doma kulture pre roka
16. decembra 2017.
Prikaži sve

Asfaltirana i Moravska ulica


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

morav

U okviru velike akcije izgradnje i uređenja gradskih ulica koju sprovodi  Opština Prokuplje, još jedna u nizu, Moravska ulica  dobila je asfalt.

Sredstvima  iz opštinskog budžeta u visini od 6.047.001,00 dinara asfaltirano je 280 metara ove ulice, koja je do sada bila u veoma lošem stanju.

morava2

Žitelji  Moravske ulice, koji zahvaljujući ovoj investiciji sada imaju mnogo bolje uslove za živo , ne kriju zadovoljstvo  jer je  lokalna samouprava prepoznala njihove probleme koji su im otežavali kretanje i komunikaciju naročito u vreme kiša i u zimskim mesecima.

Stanovnici ove ulice  kažu da su veoma zadovoljni jer sada imaju kompletno uređenu infrastrukturu.

morav3

-Opština Prokuplje je  ove godine izdvojila značajna sredstva za poboljšanje putne infrastrukture na celom području opštine, kako bi svi građani imali podjednake uslove za život, istakao je član Opštinskog veća, Milan Aranđelović.

On je ovom prilikom dodao da je putna infrastruktura, kao jedan od najvažnijih uslova za razvoj jedne sredine, ove godine bila prioritet lokalne samouprave jer se u nju decenijama nije ulagalo.

Samo za asfaltiranje sedam gradskih ulica, od kojih je pet završeno a još dve će biti asfaltirane do kraja godine, izdvojeno je 32 miliona dinara, naglasio je Aranđelović i dodao da su značajna sredstva uložena i u atarske puteve na teritoriji opštine Prokuplje.

morava4 

 

Veličina slova: