Представљен нови роман Сибина Шовића
18. јуна 2015.
Топличанин поражен у одлучујућој утакмици
22. јуна 2015.
Прикажи све

Богато Културно лето


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Прокупачки Дом културе и ове године организује манифестацију Културно лето,која има за циљ да богатим садржајима употпуни време оним нашим суграђанима који ће летос остати код куће.

Ове године Културно лето ће трајати од 22. јуна до 20. јула под слоганом „Освежи ме културом“. Започеће концертом староградске музике и романси у ресторану Долап,а потом ће бити настављено ревијом филмова под називом „Слободна зона“.

Претходних година се као леп и квалитетан садржај Културног лета показало сликање на великом платну у центру града,те организатори ни ове године нису одустали од тога,само што ће им се овога пута придружити и деца из Предшколске установе „Невен“ са изложбом у БИД зони.

Традиционална Ивањданска ликовна колонија окупиће и овог лета топличке ствараоце у Ајдановцу,а љубитељи позоришне уметности уживаће у оквиру ове манифестације и у двема представама,гостујућој „За удају је касно,а да цркнем још рано“ и домаћој „Аризанска прича“. За љубитеље писане речи прокупачки Дом културе организоваће и гостовање песника из Алексинца.

Као и претходних година и ове ће део програма бити посвећен обележавању градске славе,када ће се Прокупчанима представити руска певачка група „Горница“. Неизоставни део програма „Освежи ме културом“ и овог лета биће наступ КУД „Абрашевић“ са сплетом српских игара у центру града. 

Kulturno%20leto%202015 

Величина слова: