Почаст прогнаним и убијеним Србима
5. августа 2015.
Стадион крај Топлице реновиран, први тим појачан
7. августа 2015.
Прикажи све

Играли за Крунино оздрављење


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Radio%20Srce%201 Radio%20Srce%204

Драмски студио „Радио Срце“ из Прокупља придружио се акцији која се у целој Србији води за помоћ тешко оболелој дванаестогодишњакињи Круни Митровић из Београда. Да би прикупили што више новца за њено лечење,вршњаци из Прокупља,поред осталог,припремили су и позоришну представу чија је премијера одушевила Прокупчане.

Поруком „Круна ми те волимо“,чланови прокупачког ансамбла „Радио Срце“ другарици Круни Митровић из Београда,која се тренутно налази на лечењу у Паризу,пожелели су брзо оздрављење.

Ансамбл „Радио Срце“ већ две године приходима прикупљеним од представа,које организује у Прокупљу и околини,помаже болесним вршњацима,а сваку акцију Прокупчани здушно подржавају.

– Ове године нас је подржала и наша локална самоуправа,а следеће ће надамо се и неко из Европске уније,истиче координатор ансамбла „Радио Срце“ Драган Пејчић.

Прокупачки тинејџери свакодневно прикупљају помоћ за Круну и на штанду у центру града,јер се,како кажу,надају њеном брзом оздрављењу и унапред радују сваком новом осмеху на лицу своје другарице. 

Radio%20Srce%202    Radio%20Srce%203

Величина слова: