Превентивни прегледи за запослене
3. децембра 2015.
Обележен Међународни дан волонтера
7. децембра 2015.
Прикажи све

Обележен Светски дан особа са инвалидитетом


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dan%20invalida

У Дневном боравку Сунце у селу Водице код Прокупља обележен је Светски дан особа са инвалидитетом који се ове године одржава под слоганом За живот без баријера.  Тим поводом ученици ОШ Никодије Стојановић Татко и Медицинске школе Др Алекса Савић приредили су пригодан програм за кориснике Дома.

– Током обележавања Светског дана особа са инвалидитетом сумирамо резултате рада током године и правимо планове за наредни период. Овогодишњим радом можемо у потпуности бити задовољни из разлога што смo све планиране активности реализовали,изјавио је технички секретар Удружења оболелих од мишићних и неуромишићних болести Топличког округа Драгослав Петровић и додао да су имали велику помоћ локалне самоуправе,многих установа и фирми Прокупља током 2015. године.

Он је посебно нагласио је ове године дошло до свестране сарадње са ученицима појединих основних и средњих школа. Обележавајући Светски дан особа са инвалидитетом одржано је и такмичење у пикаду,а организоване су и многе друштвене и креативне игре.

Познате српске фирме Соко Штарк из Београда и Нектар из Бачке Паланке за све учеснике прославе обезбедиле су слаткише и сокове.

dan%20invalida%202

Величина слова: