Завршени радови на филтер станици „Бресница“
20. маја 2015.
Завршен први део Драинчевих сусрета
22. маја 2015.
Прикажи све

Отворена Канцеларија друштва за церебралну и дечиј


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

cerebralna%20paraliza cerebralna%20paraliza%201

Отварањем Канцеларије Друштва за церебралну и дечју парализу,данас је и званично почело да ради ово Удружење,које је у Прокупљу основано пре три месеца. Свечаном отварању су поред чланова Удружења,којих на територији општине Прокупље има 50,присуствовали и представници локалне самоуправе,здравствених установа,Црвеног крста,као и представници Друштва за церебралну и дечју парализу из свих топличких општина,Ниша,Лесковца,Свилајнца и општина широм Србије.

– Оснивањем овог Удружења постали смо чланица Савеза за церебралну и дечију парализу,с циљем да лакше остваримо права лица са инвалидитетом и помогнемо им у сваком погледу. Ово је место где ће се они окупљати,дружити,како би им живот био испуњенији и лепши,рекао је председник Удружења Милутин Стојановић.

cerebralna  cereblarna1

Иницијативу за отварање Канцеларије покренули су чланови Удружења,који су и финансирали досадашње активности,а према речима Марије Стојановић,техничког секретара Удружења,циљ је да сви заједно раде на унапређењу положаја лица са инвалидитетом и да то остваре пројектима којима ће конкурисати за доделу средстава која су им потребна за реализацију планираних активности.

– Планирамо да у оквиру Канцеларије ради и клуб који ће окупљати чланове Удружења,што ће бити место где ће моћи да износе своје проблеме,потребе,идеје за нове пројекте,разне активности,а све у циљу бољег положаја инвалидних лица,истакла је Стојановић.

Величина слова: