Успешан спортски викенд
24. новембра 2014.
Богато књижевно вече
26. новембра 2014.
Прикажи све

Плазма пакети за прваке

    mirko%2011                    mirko%2012

Четрдесеторо предшколаца и ученика првог разреда Основне школе „Милић Ракић Мирко“,у акцији „Повратак у школу“ компаније „Бамби“,добило је плазма школске пакете. Акција је реализована уз подршку Министарства просвете,науке и технолошког развоја.

– Компанија „Бамби“ ову акцију реализује другу годину заредом. То је само једна у низу којом показују друштвену одговорност,рекла је директорка школе „Мирко“ Ивана Радоњић и додала да се ова образовна установа и сама на различите начине труди да својим ученицима обезбеди боље услове за учење и рад у школи.

Плазма школске пакете компаније „Бамби“ добили су и ученици у истуреним одељењима ове школе,а директорка истиче да они значе деци пуно јер представљају знак пажње,али и подстрек за добро учење.

Овом приликом ученица првог разреда Љиљана Митровић похвалила се наградом коју је добила на ликовном конкурсу под називом „Моја идеална соба“,који је расписала Форма идеале на нивоу целе Србије.

– Школа се јавила на конкурс на почетку школске године. Добили смо материјал на коме је требало да се ради и деца су се са валиком радошћу одазвала. Послали смо двадесетак радова,а Љиљана је освојила четврту награду,која је била идеална свеска,истакла је Радоњићева.

Према речима Љиљанине учитељице Драгане Стаменковић награда за првака значи много. Она их подстиче да вештине које поседују покажу на прави начин.

– Некад је то реч,некад свеска или нешто конкретније,али највредније и најмаштовитије треба увек наградити,подвукла је Стаменковићева.

Величина слова: