У Прокупљу укинута ванредна ситуација
1. априла 2015.
Награђен гост и домаћин
3. априла 2015.
Прикажи све

Побољшање стања државних путева


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Представници Јавног Предузеће Путеви Србије,Топличког управног округа и локалних самоуправа одржали су заједнички састанак како би разматрали проблеме на мрежи државних путева на тетиторији Топличког округа. Овом приликом локалним заједницама достављен је елаборат „ Трасе државних путева кроз седиште градова“ на територији Топличког округа и утврђене су трасе државних путева кроз седишта општина,сходно новој Уредби о категоризацији  државних путева.

 – Добили смо нови елаборат државних путева на територији наше општине и на састанку са представницима ЈП Путеви Србије дали своје примедбе,сугестије и указали на проблеме које би у наредном периоду требали заједно да решавамо. Као горуће проблеме истакли смо пролазак државног пута првог реда кроз Прокупље односно недостатак заобилазнице затим катастрофално стање на путевима првог и другог реда посебно на правцима Прокупље – Житни Поток и Прокупље – Вукања – Гребац – Рибарска Бања а указали смо и  на недостатак тротоара на државним путевима чиме је угрожена безбедност у саобраћају. Надам се да ће овакав непосредан начин комуникације са представницима ЈП Путеви Србије који се по први пут организује довести до решења проблема на мрежи државних путева на територији прокупачке општине,рекао је Филип Јовановић члан већа Општине Прокупље.

Величина слова: