Евергрин вече у среду у биоскопу
19. октобра 2015.
За бољу заштиту архивске грађе
21. октобра 2015.
Прикажи све

Почели радови у школи Татко


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Tatko%20krov%201 Tatko%20krov%202

У Основној школи „Никодије Стојановић Татко“ одвијају се радови на изградњи косог крова изнад сале за физичко васпитање,као и топле везе између тоалета са школском зградом.

За ове радове средства у вредности од 2.850.000 динара обезбедила је Општина Прокупље у оквиру акције уређења градских и сеоских школа.

– Завршетком ових радова у нашој школи биће побољшани услови за рад и за децу и за наставнике. Издвајањем средстава Општина Прокупље нам је омогућила да решимо вишегодишњи проблем наше школе,која је најстарија у граду и као споменик културе је под заштитом државе. Изградњом косог крова над салом за физичко васпитање спречићемо прокишњавање. Поред тога,радиће се и на санирању зидова од влаге у учионицама,који су у лошем стању управо због сталног прокишњавања,истакла је директорка школе „Татко“ Љиљана Суботић.

Завршетком радова на косом крову биће повезане школске зграде са тоалетима,који су до сада били издвојени,па ће то обезбедити њихову потпуну функционалност.

– Поред велике захвалности коју дугујемо локалној самоуправи,морам да поменем и Јавно предузеће за урбанизам и уређење Општине Прокупље,чији су стручњаци израдили пројекте,нагласила је Суботић и додала да ће сутра почети радови на доградњи степеништа и адаптацији левог блока горње школске зграде.    

Величина слова: