Са дежурним службама у новогодишњој ноћи
1. јануара 2018.
Председник даривао прворођену бебу
4. јануара 2018.
Прикажи све

Саниран и насипан пут у селу Вича


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vica1

Општина Прокупље и на почетку нове 2018. године наставља радове на уређењу сеоских путева и градских улица.

Тако је ових дана средствима из буџета насипан и изваљан пут у селу Вича који је до сада био у веома лошем стању. За његову санацију и уређење утрошено је преко 60 кубних метара ризле. Ови радови реализовани су у оквиру уговора који поред овог обухвата и санацију сеоских путева и улица у селима Доња Бресница и Клисурица, за које је опредељено милион двеста хиљада динара.

vica2

-За становнике на селу нема лепшег поклона за новогодишње празнике од доброг пута какав смо ми сада добили, захваљујући локалној самоуправи. Веома смо задовољни што је Општина Прокупље имала разумевања за наше проблеме и издвојила средства за уређење и нашег пута који је био у јако лошем стању, што нам је правило проблеме приликом кретања нарочито у кишном периоду. Сада су нам омогућени бољи услови за кретање и за рад, што нам много значи јер ћемо убудуће лакше и брже долазити до својих имања и без проблема покретати пољопривредну механизацију, истичу житељи овог села. 

Величина слова: