Вече староградских песама
23. јуна 2015.
Прво место на такмичењу из прве помоћи
25. јуна 2015.
Прикажи све

Слободна зона за љубитеље филма


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Прокупачка публика синоћ је имала прилику да у биоскопу Топлица ужива у документарном филму „Со земље“ редитеља Вима Вендерса,добитника највећих филмских признања на међународним фестивалима у Кану,Берлину и Сиднеју.
У оквиру Филмског фестивала „Слободна зона“,на репертоару биоскопа Топлице  до 26. јуна биће приказани документарни филмови „Долазимо као пријатељи“ и „20.000 дана на Земљи“,као и играни фим „О коњима и људима“ који је планиран за крај недеље.

– У сарадњи са Домом културе у биоскопу други пут организујемо турнеју „Слободна зона“. Приказом ових филмова,публици у Прокупљу пружамо прилику да виде најновија дугометражна филмска остварења,која су освајала награде и учествовала на најпрестижнијим светским фестивалима. У последњих неколико година учинили смо доста тога како би се чуло за наш град,али и да људима који у њему живе омогућимо да виде оно што је у свету најпопуларније и то потпуно бесплатно. У прилог томе иде и овај фестивал који је своју турнеју организовао у Прокупљу,изјавио је директор филмског фестивала Жикица Јовановић.  

nagrada%20za%20Aladina

Величина слова: