Жетва у пуном јеку
13. јула 2015.
Поентирај за живот
15. јула 2015.
Прикажи све

Улица даривања

 

 

opstina%20prokuplje1

Општина Прокупље позива произвођаче хране,угоститеље,пекаре,посластичаре да учествују у славским свечаностима. У оквиру славских свечаности у част заштитника нашег града Светог Прокопија,Општина Прокупље по први пут организује на сам дан градске славе 21. јула 2015. године сајам хране,вина и производа од меда.

Тога дана ће се на прокупачком шеталишту представити излагачи у оквиру „Улице даривања“. Наша жеља је да тога дана сви наши грађани осете дух славског расположења,па ће излагачи у „Улици даривања“ Прокупчанима и нашим гостима даривати своје производе.

Као излагач добићете свој штанд на шеталишту,где ћете представити производе,своју фирму и наравно омогућити грађанима да их дегустирају. За тај дан предвиђена су многобројна културна дешавања,у којима ће узети учешће фолклористи,глумци и предшколци.

Целокупна дешавања у „Улици даривања“ почињу у 10:30 сати 21. јула у пешачкој зони. Општина Прокупље вас зато позива да узмете учешће у „Улици даривања“ и будете део славских свечаности у част Светог Прокопија.

 

Сви заинтересовани могу да се јаве на телефон 324 – 040 или у канцеларију број 4,Општина Прокупље. 

 

 

Величина слова: