Представници Општине посетили школе
2. септембра 2014.
Акција сузбијања жилогриза
4. септембра 2014.
Прикажи све

Појачана контрола саобраћаја у близини школа


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSCN6842

Полицијска управа у Прокупљу ће у периоду до 15. септембра сваког радног дана од 7.00 до 19.30 сати,на путевима у близини школа интензивирати рад саобраћајне полиције.

Циљ ове акције је већа безбедност деце приликом доласка у школу и одласка кући,са посебном пажњом на ученике који први пут полазе у школу и којима ће посебно бити пружана помоћ.

У зонама школа и на раскрсницама,на којима се најчешће крећу ученици,саобраћајна полиција ће спроводити појачану контролу учесника у саобраћају,усмерену на откривање прекршаја које чине возачи према пешацима,а посебно према деци,као и откривање прекршаја прекорачења дозвољене брзине кретања возила у зонама школа.

Такође је предвиђено да,током септембра и октобра,припадници саобраћајне полиције врше едукацију ђака првака у свим прокупачким основним школама,а уколико буде потребно ова акција биће настављена током читаве године.

Из Полицијске управе Прокупље апелују на возаче да поштују правила и обавезе у саобраћају,прилагоде брзину кретања,поготово у зонама школа и на тај начин чувају своје животе и животе других учесника у саобраћају.

 

Величина слова: